Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

ma formentera houses

Nota Legal

El responsable d’aquesta pàgina web és: ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE, societat inscrita en el Registre Mercantil de la província de les ILLES BALEARS, tom 157, llibre 1, foli 1, full IB-1, inscripció 1, amb CIF B57256687 i domicili social al carrer Jaume I, núm. 17, 1r, 1a porta, 07860 - Formentera (ILLES BALEARS). També pots contactar amb nosaltres a través del número de telèfon 971 32 31 37 o de l’adreça de correu electrònic: media@mediassessors.com​.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny d’aquest lloc web i els seus codis font, així com els logos, les marques i la resta de signes distintius que hi apareixen, pertanyen a ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents.

Responsabilitat dels continguts

ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se a aquest web. ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE tampoc no respon de la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest web.

ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense avís previ, per tal de mantenir-ne actualitzada la informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys experimentats o de les pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquest web sense l’autorització prèvia i per escrit d’ESPALMADOR SERVEIS FINANCERS, SLNE.

Trobaràs tota la informació relativa a la privacitat a la nostra Política de Privacitat.