Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

ma formentera houses

Empresa

MÈDIA ASSESSORS neix l'any 2004 a Formentera amb la voluntat de donar un assessorament integral, tant a les empreses com a particulars i professionals en els àmbits econòmic, fiscal, legal, financer i de gestió. La nostra vocació és ser a prop de l'empresari per orientar-lo en la seva gestió al capdavant del negoci.

Les necessitats dels nostres clients han fet que MÈDIA ASSESSORS s'hagi especialitzat en comptabilitat, fiscalitat, laboral i jurídic, però sense defugir els camps d’assegurances i organitzatiu, realitzats, fins i tot quan és necessari, en col·laboració amb altres despatxos. La filosofia de la nostra organització és ajudar els empresaris a resoldre els problemes d'una manera molt personalitzada i segons les necessitats de cada moment. La pròpia dinàmica de l’empresa i el coneixement del mercat ens ha portat a iniciar el projecte de FORMENTERA HOUSES.

Professionalitat i servei personalitzat son els trets identitaris d’aquest projecte que cerca ajudar a trobar el teu racó al millor paradís de la Mediterrània.

Una gran bossa de propietats i de clients, així com acords amb importants firmes internacionals, ens avalen com a empresa solvent i capacitada.

Entra i gaudeix de la Formentera real!

  • Cap de Barbària
  • El Pilar de la Mola
  • Es Pujols
  • La Savina
  • Porto-Salè / Cala Saona
  • Sant Ferran
  • Sant Francesc
Formentera Houses

Serveis inmobiliaris

A FORMENTERA HOUSES estem sempre en contacte amb les necessitats dels nostres clients per tal de trobar la casa o apartament a Formentera que els encaixa a la perfecció.

Llegir més

Formentera

Encara en ple segle XXI és possible trobar racons únics i molt especials al bell mig de la Mediterrània. No sabem si com diuen, Formentera és l’últim paradís, però de ben segur que s’hi apropa molt.

Llegir més